NEWSLETTER

 

Koncerte:
Rubin Beqo
E live@tulla.tv

Galeria:

Alban Nimani
E gallery@tulla.tv

Orari

Mon – Sat:
9:00 – 00:00

Adresa

Rruga Hiqmet Delvina,
Ndërtesa 4, Hyrja 2.
Komuna e Parisit
1.000 Tiranë,
Republika e ShqipërisëE info@tulla.tv

TË DREJTAT AUTORIALE

Jeni të lirë për ta shpërndarë, kopjuar, dhe trasmetuar punën me kusht që të mos përdoren punët për qëllime komerciale, të mos ndryshohen, transformohen apo të punohet mbi këto punime. Ju lutemi përdoreni adresën www.tulla.al nëpër imazhet e përdorura.