BOOKS

Albanese - Artistet shqiptare gjate renesances italiane - Shyqri Nimani

Albanese - Artistet shqiptare gjate renesances italiane - Shyqri Nimani

Albanese - Artistët Shqiptarë Gjatë Renesancës Italiane - është botimi më i ri i autorit Shyqri Nima..

ALL 2,500.00

Gurë të mozaikut shqiptar: Kaleidoskop Arbëror - Shyqri Nimani

Gurë të mozaikut shqiptar: Kaleidoskop Arbëror - Shyqri Nimani

ISBN 978-9951-431-04-0Publisher: Ars AlbanicaPublication Year: 2011Number of Pages: 160..

ALL 1,500.00

Nëpër gjemba drejt yjeve - Ad Astra Per Aspera - Shyqri Nimani

Nëpër gjemba drejt yjeve - Ad Astra Per Aspera - Shyqri Nimani

Nëpër gjemba drejt yjeve - Ad Astra Per Aspera -Shyqri Nimani Monografia autobiografike ..

ALL 6,000.00

ONUFRI - dhe artistë tjerë mesjetarë shqiptarë - Shyqri Nimani

ONUFRI - dhe artistë tjerë mesjetarë shqiptarë - Shyqri Nimani

ONUFRI - dhe artistë tjerë mesjetarë shqiptarë - është botimi më i ri i autorit Shyqri Nimani.(Botim..

ALL 2,500.00

TROJET SHQIPTARE NË HARTA DHE STEMA - Shyqri Nimani

TROJET SHQIPTARE NË HARTA DHE STEMA - Shyqri Nimani

TROJET SHQIPTARE NË HARTA DHE STEMA - nga Herodoti, Straboni, Ptolemeu deri më sot.Shyqri Nimani(Bot..

ALL 3,000.00

Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)