Albanese - Artistët Shqiptarë Gjatë Renesancës Italiane - është botimi më i ri i autorit Shyqri Nimani.

Renesanca italiane (Rinascimento) - Periudha e ndryshimeve dhe arritjeve të mëdha kulturore dhe artistike e cila filloi gjatë në Itali gjatë shekullit XIV shfaqi sukseset më të mëdha në artet pamore, arkitekturë, në letërsi, muzikë, në filozofi dhe shkencë ku lanë gjurmë edhe shumë artistë shqiptarë.

-------------

Albanese - Albanian artists during the Italian Renaissance is the latest publication of the author Shyqri Nimani.

The Italian Renaissance (Rinascimento) - The period of great cultural and artistic changes and achievements began in Italy during the XIV century showed the greatest successes in the visual arts, architecture, literature, music, philosophy and science. This is a study on their work.


Albanese - Albanian artists during the Italian Renaissance

Shyqri Nimani


Hardcover, 29 x 30 cm, 0.57 kg, 128 pages

ISBN 978-9951-431-11-8 Edition: Albanian 2018

Albanese - Artistet shqiptare gjate renesances italiane - Shyqri Nimani

  • Brand: Ars Albanica
  • Product Code: Book
  • Availability: In Stock
  • ALL 2,500.00