1 - is the first album of Asgjë Sikur Dielli, albanian band from Kosovo. 


Tracklist

A1 Kur e di se nuk di

A2 Mendoja Çdo Gjë Merr Fund Pa Ty

A3 Dikush...

A4 Ti dhe Unë


B1 Bankinë

B2 Pronë

B3 Ne këndej

B4 Amulli - II rrugë


Item description
Artist: Asgjë Sikur Dielli
Title: 1
Label: Indipendent
Format: Vinyl LP, Vinyl LP
Pressing: EU - original
Release date: 2021
Genre: Pop Rock / Alternative
Weight: 250g (plus 250g packaging)

Vinyl LP | 2021 / EU - original | New item

Asgjë Sikur Dielli - 1 (Re-Mastered)

  • ALL 2,000.00